Horoscop 9 mai: Începe să iasă soarele pentru mai mulți nativi


Fecioară

Trebuie să fii mult mai grijuliu/grijulie cu alimentația pentru că riști să te îmbolnăvești! Trebuie să eviți excesul de orice fel și pe cât posibil, să mănânci echilibrat! În plus, în măsura în care timpul îți permite, trebuie să faci și exerciții fizice! O să te simți obosit/ă la început dar foarte curând te vei obișnui cu acest stil de viață mai activ!

Balanță


Astăzi o să reiei o discuție mai veche, ce rămăsese cumva în coadă de pește. Dacă interlocutorul tău se teme să își asume răspunderea, trebuie să iei tu taurul de coarne și să stabilești direcția de urmat! Iar dacă vei fi pus/ă în fața unei situații noi și dificile, bazează-te pe intuiție, de cele mai multe ori te-a scos basma curată!

Scorpion


Te confrunți cu probleme financiare? Nu te grăbi să ceri un credit ori alt gen de împrumut bancar! Sunt destui cei care te pot ajuta, fără să îți impună o dobândă! Analizează ofertele primite și alege-o pe cea mai avantajoasă pentru tine!

Săgetător


O rudă mai îndepărtată te va aborda astăzi și îți va cere să faci un lucru aflat la limita legalității.
Din fericire, ești destul de matur/ă și știi când e cazul să spui STOP! Nu pune interesul altora deasupra interesului personal, altfel mai târziu vei regreta!

Capricorn


Chiar dacă va începe mai greu pentru tine, aceasta zi se va dovedi a fi extrem de reușită pentru tine. Sunt mari șanse să primești o invitație la un eveniment deosebit sau de ce nu, un câștig dintr-o sursă neașteptată. În tot cazul, vei fi extrem de încântat/ă și datorită acestui lucru, relația ta amoroasă se va îmbunătăți!

Vărsător


Te confrunți cu dureri serioase de cap și fără intervenția unui medic, acestea nu vor dispărea.
Păstrează-ți optimismul, chiar dacă e o perioadă mai dificilă, totul se va soluționa favorabil pentru tine într-un final.

Pești


Atmosfera de la locul de muncă începe să fie în sfârșit mai relaxată și din acest punct de vedere, simți o ușurare imensă. Sigur, toată lumea ți-a spus că nu trebuie să te implici în detaliu în problemele de la job, dar chiar nu poți să te abții! Din fericire, ajutorul vine din exterior!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
8 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod